2015/09/06

CITY DAY

Aurinkoisena lauantaina lähdettiin Sinin kanssa jo aamupäivästä keskustaan ajatuksena vaan hengailla ja katsoa mitä sitä keksisi. Ensimmäisenä suunnattiin Darling Harbouriin, jossa Sini oli jo käynyt aiemmin. Darling Harbourissa on mm. Sealife ja Madame Tussauds -vahakabinetti, jotka päätyivät kumpikin hurjaa vauhtia kasvavalle bucket listille! Paikka oli päivänvalossa todella viihtyisä muutamia rakennustyömaa-alueita lukuunottamatta. Darling Harbourissa oli meneillään jos jonkinlaista häppeninkiä Taiwan festivaaleista pikkutyttöjen tanssiesityksiin. Syötiin Darling Harbourissa lounassalaatit ja sitten jatkettiin matkaa muutamaksi tunniksi omille teille.

Käytiin myös Sydneyn Marimekko-liikkeessä hypistelemässä unikkokuosia ja maripaitoja. Tosi hassua nähdä noin suomalainen asia näin kaukana kotoa. Oon kyllä nähnytkin täällä muutamilla ei-suomalaisilla esim. Marimekon kangaskassin. Go Suomi!Sini oli käynyt Bondi Beachin pohjoismaalaisessa liikkeessä ja ostanut meille Daim-patukan ja salmiakkipussin ♥ Näiden eväiden kanssa istuttiin hetkeksi kahville. Loppujen lopuksi kahvila mihin mentiin ei ollut kovin viihtyisä ja vielä sulkemassakin, joten lähdettiin kävelemään kohti Oopperataloa. Aurinko alkoi jo laskea ja kaikki näytti niin kauniilta! Muutamien turistikuvien jälkeen päätettiin istua uusille kahveille lämpölamppujen alle nauttimaan auringonlaskusta.
Pimeän tultua alettiin (taas vaihteeksi) etsiä ruokapaikkaa, ja kuljeskeltiinkin jonkun aikaa keskustan alueella. Lopulta päädyttiin takaisin Darling Harbouriin ja paikaksi valittiin Hard Rock Cafe. Tämä oli illan yks parhaista päätöksistä!! Saatiin paikka ulkoterassilta ja juuri kun puhuttiin kuinka ihana päivä oli ollut alkoi melkein 10 minuutin ilotulitukset. Kuulemma ilotulitus on joka viikko, Suomessa vastaavaa ei näe edes uutena vuotena... Hauska sattuma oli myös että viereisestä pöydästä kuului yhtäkkiä suomen kieltä ja juteltiinkin jonkun aikaa naapuripöydän porilaisten työmatkalaisten kanssa.Kun vielä tässäkään vaiheessa lounaan, kahden kahvittelun, drinksujen ja burgeriaterioiden jälkeen ei alkanut oksettaa ostettiin saman rakennuksen alakerrasta vähän irtokarkkia. Ja churrot kahdelle. Valko- ja maitosuklaalla. Näitä istuttiin sitten syömään ulos laiturille ja käytiin hauska keskustelu kahden ventovieraan kanssa. Australia ♥Kun tämänkin jälkeen vielä liikkuminen onnistui (just ja just) suunnattiin viinilasillisille ja nähtiin vähän millaista yöelämä Sydneyssä on (baarin pukukoodi oli ilmeisesti half naked). Tässä vaiheessa Ellin&Sinin pohjattomat vatsatkin alkoi täyttyä ja suunnattiin hyvissä ajoin bussipysäkille. Lörpöteltiin ja  käveleskeltiin sitten hitaasti kohti bussipysäkkiä kunnes huomattiin katsoa karttaa. Oltiin kävelty aika reippaasti pysäkin ohi ja bussikin oli mennyt jo minuutti sitten. No, onneksi ei ollut mihinkään kiire ja ehdittiin sitten seuraavaan! Tällainen elämä tekee kyllä hyvää mun stressaajaluonteelle!!

Kaiken kaikkiaan ihan mahtava ja huoleton päivä! Tämmöisiä lisää ehdottomasti (ei kuitenkaan liian usein t. pankkitili).

Huom! Olen oppinut juomaan kahvia (lattea).
Huom! Olen oppinut juomaan viiniä (kiitos Sini).

♥ Elli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti