2015/08/31

THREDBO

Lumi ja laskettelurinteet, ei ehkä ihan ensimmäinen asia mikä Australiasta tulee mieleen. Viime perjantaina me kuitenkin sullouduttiin koko perhe autoon ja ajettiin noin 7 tuntia etelään määränpäänä Thredbo ja Snowy Mountains.

Automatka meni ihan hyvin siihen nähden että kumpikin tytöistä oli ensimmäistä kertaa pidemmällä automatkalla. Jo ajaessa maisemat oli niiiin upeita!! Näin varmaan enemmän lehmiä ja lampaita kuin koskaan ja vihdoin ne ensimmäiset kengurutkin loikkimassa auringonlaskuun. Koko muu Australian kengurukanta makasikin sitten 15 metrin välein kuolleena tienlaidalla muiden villieläinten kanssa...

Matkalla sain kuulla Uuden-Seelannin ja Australian kansallislaulut host-isän laulamana :D Luojan kiitos Maamme laulu löytyi Spotifystä niin vältyin laulamiselta..

Lauantaina suuntasimme rinteeseen jo aamusta ja voi mikä ilma meille sattuikaan! Oli kyllä ihana päästä taas puolen vuoden tauon jälkeen laudan päälle. Vähän tuli ikävä omaa lautaa ja kenkiä..

Sunnuntaina ajeltiin sitten kotiin Canberran kautta. Se kaupunki oli kyllä sen enempää itse perehtymättä juuri niin tylsä kuin olin kuullutkin. Käytiin parlamenttitalolla ja kaupungin ainoat ihmiset nähtiin siellä, taitaa mun osalta olla suuri ja mahtava pääkaupunki nähty tuolla reissulla, keskityn sitten mielummin muihin itärannikon kaupunkeihin ja kotikaupunki Sydneyyn, home sweet home ♥

 ♥ Elli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti