2015/08/16

THE LAST DAYS

Ihana Saran tekemä kortti ♥ 

Nyt alkaa vihdoin ja viimein olla kaikki asiat hoidossa! Ajokortti lopultakin suoritettu loppuun, vakuutusasiat kunnossa, tuliaiset hankittuna. Myös kaikki tarpeellinen on nyt aikalailla osettu. Oon printannut kaikki tarvittavat paperit lentomatkoja, reseptitodistuksia ja viisumia myöten. Melkoinen työmaa tämä lähteminen, ei voi muuta sanoa!


 Pakkaaminen sen sijaan... Oon aina ollut tosi huono siinä ja mun pakkaustyyli on yleensä ollut viimeisenäiltanakokoomaisuuslaukkuun-sorttia. Nyt on ollut pakko vähän skarpata ja koittaa pakata jo ennen viikonloppua 'hyvissä ajoin' kaikki alustavasti, että ehdin käydä vielä ostamassa puuttuvia juttuja. Alotin tosiaan pakkaamisen jo torstaina mutta silti edelleen kaikki on levällään lattialla ja viimeiseen päiväänhän se perinteisesti taas jää :D


Fiilikset on tosi sekavat. Ei millään voi tajuta että nyt se lähtö oikeasti on. Hirveän kauan tätä on suunniteltu mutta loppujen lopuksi kaikki kävi kuitenkin hyvin nopeasti. Tämä viikonloppu on ollut tosi ihana mutta samalla kamala. Perjantaina oli toisen kaveriporukan läksiäiset ja lauantaina Sinin kanssa pidettiin yhteiset läksiäiset meidän yhteisille kavereille (jälkimmäisistä ei edustuskelpoista kuvasaldoa ole vielä mulle asti tullut niin näistä ihanista tytöistä siksi vanhat kuvat). Sukulaiset kävi hyvästelemässä jo viime sunnuntaina. Tänään saattelin myös Henryn juna-asemalle takaisin kohti Rovaniemeä. Niin monia hyvästejä ja jokaisissa on jonkunlainen itku päässyt.

Ja tämän sankarin kanssa sitä pitäis lähtä reissuun... :D


Mun ja Sinin lennot on siis Oulu-Helsinki-Singapore-Sydney ja perillä ollaan keskiviikkoaamuna 9:45 paikallista aikaa. Seuraavaksi kirjoittelenkin sitten toiselta puolelta maapalloa. Wish me luck!!

♥ Elli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti