2015/08/23

TARONGA ZOO

Tänään mulla oli ensimmäinen aamun "työvuoro", vai miksi näitä nyt kutsuisi. Perjantai- ja lauantai-illat olin myös töissä, laitoin tytöt nukkumaan ja sitten vain hengailin kotona. Oikeastaan se passasikin paremmin kuin hyvin, otin vain rennosti ja laitoin ajoissa nukkumaan.

Kymmenen aikoihin lähdettiin Taronga Zoohon koko perheen kanssa. Ilma oli sateinen ja melko viileä, joten takki oli todellakin tarpeen. Sitä ei uskoisi että Australiassa palelee, mutta näiden kuluneiden päivien aikana mua on kyllä palellut jatkuvasti. Enimmäkseen sisällä, sillä täällä on varsinkin öisin ihan järkyttävän kylmä. Eilen tosin oli 25 astetta lämmintä ja tosi kaunis ilma muutenkin!

Aaaaalrighty ehkäpä sitten asiaan, eli siihen eläintarhaan. Ensimmäinen koala bongattu!! Kengurut jäi tällä reissulla vielä näkemättä :-( Tytöt oli tosi innoissaan (ja okei ehkä ihan vähän minäkin). Eläintarhasta oli ihan uskomattoman kauniit näkymät kaupunkiin, sekä eläinten luota että myöhemmin gondolihissistä.. Mutta antaa kuvien puhua puolestaan!
 Kirjoittelen ensimmäisten päivien kuulumisia sitten myöhemmin, hyvää sunnuntai-iltaa Suomeen!

♥ Elli4 kommenttia:

 1. Hei. Tosi kiva lukea ihan tuoretta au pair blogia ausseista ja vielä ku oot Oulusta kotosin nii tuntuu jotenki paljon mukavammalta lukea. :) Itte oon au pairiksi lähössä Brisbaneen 2016 maaliskuussa ja oon jo ajoissa alottanu kaikki valmistelut. :D olisko mahollista että tekisit postauksen kaikista valmisteluista mitä etteen tuli, olis hyödyllinen ja mukava lukea, että onko itellä jääny joku huomaamatta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos kommentista!! :)

   Kiva kuulla että oot löytäny apua mun blogista ja ehdottomasti voisi tehdä tuollaisen postauksen! Mulla on pari tässä työn alla ja just nyt ollaan viikonloppu laskettelemassa mutta koitan koota tuommoisen valmistelupostauksen mahdollisimman pian :)

   Onnea sulle valmisteluihin ja tervetuloa sitten tännepäin maailmaa!

   Poista
 2. Oi jeee au pair blogi! Oon iteki lähössä au pairiksi nyt syksyllä mutta vähän toiselle puolelle maapalloa - jenkkeihin nimittäin :--) kiva silti lukea muitten kokemuksia au pairiudesta !

  http://hellotomorrow-r.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista!! :)

   Jep itsekin oon selannut about kaikki au pair blogit mitä vaan oon löytänyt, niistä on vaan niin paljon apua. Jään seurailemaan sun vuotta! :)

   Poista