2016/02/04

THIS YEAR...

Tämän vuoden puolella oon...

...varaillut lentoja. Nyt on kaikki seitsemän lentoa armaaseen kotimaahan asti varattuna!! Ja koko puolentoista kuukauden matkasuunnitelman suuret linjat (eli maat) lukkoon lyötynä. Kotiin tullaan Australian lisäksi viiden maan (ja yhtä monen valuutan, hohhoijaa) kautta.

...SUPpaillut ekaa kertaa. Täällä tuo eroaa sen verran suomalaisesta SUPpailusta, että sitä tehdään meressä ja tavallaan surffaillaan menemään aalloilla. Host vanhemmat oli musta ylpeitä, olin kuulemma niin hyvä ensikertalaiseksi ;)...kauhistellut (ja myös pikkiriikkisen ollut helpottunut) siitä kuinka nopeaa päivät/viikot/kuukaudet menee. Tänään tasan 2kk au paireilua jäljellä!

...havahtunut aina välillä siihen, että täällä tutuksi tullut arki ei seuraakaan Suomeen.

...tajunnut myös, kuinka kova ikävä kahta pikkumiestä tulee.

...alottanut VIHDOIN katsomaan Täydellisiä naisia, ja koukuttunut siihen täysin.

...tehnyt vakaan päätöksen ostaa viimeinkin thongsit (varvassandaalit, ei alushousut nimim. erehdyksiä sattuu) näin melkein puolen vuoden ausseilun jälkeen. Hävettää myöntää etten vielä sellaisia omista, mutta nyt kun uskolliset mummosandaalit alkaa hajoamaan jalkoihin, on tilaa uudelle hankinnalle!...ollut vähän huolissaan omasta yökäyttäytymisestä Nelson bayn jälkeen. Olin nimittäin keskellä yötä tarttunu Siniä kaksin käsin hiuksista kiinni, kun luulin sen päätä mun vaatekasaksi joka jostain syystä piti siirtää (??). Kiva telttailukokemus Sinille, varsinkin kun tullaan nukkumaan viimeinen 1,5kk joka yö yhdessä.. Creepy..

...ruksinu bucket listiltä yli juttuja hyvää tahtia. Tätä on ehdottomasti vauhdittanut se tosiasia että Hanna lähtee pian :(

...tullut oman elämänsä julkkikseksi. Toivottavasti kaikki oululaiset sukulaiset on huomannut tämän paikallislehdistä :D

Kuuluisa keinu citymaisemalla, jolle on joskus ihan jonoakin hienojen kuvien toivossa.


...syönyt taas Ikean lihapullat

...käynyt kävelemässä yhden rankimmista (mutaisimmista) walkeista Royal National Parkissa. 13 kilometristä valehtelematta yli puolet oli ylämäkeä!

...ollut tällä samaisella reissulla mukana elämäni ensimmäisessä ja toivottavasti viimeisessä (ketju)kolarissa. Onneksi meidän auto oli jonon ensimmäisenä eikä syyllinen pamahtanut meidän takana olleeseen autoon kovin lujaa. Peräkoukku pelasti! (Mulla kuskina oli tässä ihan ensimmäisenä huoli siitä jääkö nyt nuo edellä mainitut Ikean lihapullat syömättä tämmöisen turhanpäiväisen hidasteen takia ja räpsin todistekuvia ja kirjoittelin tietoja melko vinhaa vauhtia että saatais matka jatkumaan)

...kiskonut jalasta iilimadon (edelleen siellä samaisessa national parkissa, vissiin ihan hyvä reissu) pienen tanssiesityksen saattelemana. Äiti saa taas olla tyttärestään ylpeä, ties mikä hyönteisten Steve Irwin musta tulee! Niin ja tällä reissulla Sinillä jäi kamera kotiin ja mulla loppui ekan kuvan jälkeen akku. Eipä siellä kyllä paljoa ois puuskutukselta ehtinyt kuvailemaankaan......lopettanut sokerittoman tammikuun varsin menestyksekkäästi vain parilla lipsahduksella!

...tajunnut että teinivuodet on viikon päästä ohi!! Vietän ekaa kertaa synttäreitä kesällä, kummallista...

...nauttinut poikien koulujen jatkumisesta, normaaliarki tuntuu niin luksukselta school holidayn jälkeen!

...ihan tosissaan säälinyt meidän 6v koululaista kun ollaan luettu sanoja sen kanssa. Kun toinen turhautuu ja sanoo "but this doesn't make any sense!!" mitäpä siihen voi muuta sanoa ku että "I know I'm sorry..." Miettikääpä nyt vaikka edes sanaa 'Australia' jonka kaikki kolme aata lausutaan eritavalla... Toisena esimerkkinä come home, miks se sanotaan kam houm eikä kam ham tai koum houm?? Kyllä se suomi vaan on paras kieli (kome home).

...koittanut miettiä pääni puhki vastausta host dadin kysymykseen, mitä Suomessa sanotaan kun esim. törmää johonkin/pitää päästä jonkun ohi (kun englanniksi sanotaan excuse me) ja päätynyt vastaukseen "Oops".

sattumalta pukeuduttiin suomitiimiksi :D


...naureskellut 3-vuotiaan touhuille kirjaimellisesti mun selän takana. Monesti jos nojailen keittiön tasoon tai laitan ruokaa, on mun takapuolessa kiinni milloin mitäkin tavaraa, helikopterin hinausköyttä, pihtejä tai esim. eilen moottorisaha. Olipa siellä kerran tulipalokin joka piti sammuttaa!

...saanut tottua omaa sukunimeä tavattaessa siihen että viimeistään m-y-l-l-y :n kohdalla vastapuoli luovuttaa. Urheimmat tosin on päässy jopa "a with dots" kohdalle!

...naureskellut australialaisille parkkeeraajille. Kun itse parkkeeraa vähän epämääräisesti rivin reunapaikalle, joka ei enää edes ole kokonainen paikka, niin eiköhän siinä vieressä ole lopulta vielä kaksi autoa lisää. Sama punaisissa valoissa, kun luulee itse menevänsä vähän rajoilla, perässä tulee ainakin kaksi autoa lisää.

...juonut teetä enemmän ku isi on syöny pottuja (heheh, daddy-vitsi).

...kauhistellut omaa pärjäämistä Suomen kesässä, kun tällä viikolla meinasin perua koko biitsipäivän kun näin mittarissa lukeman 22 (aurinko siis porotti kirkkaalta taivaalta ja tuulta ei ollut ollenkaan, käytännössä siis 28) ja eräänä toisena päivänä meinasin laittaa leikkipuistoon softshell takin kun taivas oli pilvessä ja asteita 23.


Meillä on tässä lähiviikkoina nyt siis suunnitelmissa picniciä, Opera Baria, biitsi BBQ:ta, mun synttäreitä, kajakointia, markkinoita, walkeja, open air cinemaa....

Nauttikaa Suomessa lauhtuneista keleistä, pusuja ja haleja kaikille!

♥ ElliEi kommentteja:

Lähetä kommentti