2016/02/17

HOW'S IT GOING

Näitä kauniita iltoja tulee ikävä...


Noniin ensinnäkin nyt on sitten siirrytty virallisesti pois teini-iästä. Tuntuuko vanhalta? Kerrankin voin sanoa että tuntuu!!Ekaa kertaa pääsin viettämään synttäreitä keskellä kesää ja mun synttäripäiväksi sattuikin ihan mukavat noin 30 asteen lämpötilat. Sain aamulla ilmapallojen saattelemana onnittelulaulut ja muutamat onnittelut kotisuomesta ja kavereilta täältä, mutta muuten työpäivä mentiin normirutiinilla. Iltapäivällä sen sijaan vanhemmat tulivat aikaisemmin kotiin, pakattiin pelit ja vehkeet ja Sini autoon ja ajettiin läheiselle Narrabeen lakelle, jossa käytiin suppailemassa, kajakoimassa ja uimassa. Kun silmistänsä sulki pois vedessä uiskentelevat jättiläishaikarat, veden uskomattoman lämpötilan, palmut, englannin kielen ja kellon- ja vuodenajan, ja keskittyi niiden sijasta sini(sorsi)in, tyyneen järveen, hiljalleen laskevaan aurinkoon ja vedessä lillumiseen, tuntui melkein juhannusyön pulahdukselta, sauna vaan puuttui. Tämän jälkeen suunnattiin syömään thairuokaa kynttiläjätskiannoksineen ja sain perheeltä päivän kolmannen onnittelulaulun. Sain myös vihdoin thongsit (varmuuden vuoksi korostan tän edelleen tarkottavan varvassandaaleja) näin lähes puolen vuoden ausseilun jälkeen, oli jo aikakin sanon minä (ja moni muu täällä)!

Aussie family ja lähes perheenjäsen Sini - Poikien väliaikashow madagascar-teemalla
Iltapäivällä sain myös ihanan yllätyksen kun ovella odotti kaunis kukkakimppu poikaystävältä. Ja aamullahan heräsin 15 minuuttia etuajassa että ehdin avata Suomesta tulleen paketin. Kiitos vielä kaikille onnitteluista, mulla on täällä tosi ihana kokemus taas takana. Ei sitä joka päivä täytä 20 Australiassa!
Lauantaina mentiin sitten juhlistaan mun synttäreitä tyttöjen kans ensin Manlyyn beachille ja myöhemmin Shelly beachille meidän ensimmäiseen beach barbieen! Taas tuli sitte siinä vaiheessa mieleen kun ruuat oli jo ostettu että osaako joku meistä grillata, mutta hyvin onnistu!Ystävänpäivän kunniaksi käytiin Hannan kanssa romanttisilla treffeillä katsomassa The Notebook Bondin Ben&Jerry's ulkoilmaelokuvateatterissa ja sitä ennen syömässä fish'n chips puoliksi. Sunnuntai oli tosi helteinen, mutta samantien kun leffa alkoi, alkoi myös sade ja ukkosmyrsky. Sade loppui lyhyeen mutta salamoiden välkettä jatkui koko leffan ajan, onneksi ei ollut mikään kauhueffa :D Kerrankin jotakin suhtkoht normaalia ystävänpäivään, edellisinä vuosina se onkin mennyt abiristeillessä tai tanssiessa vanhoja.

Niin ja käytiinhän me reilu viikko sitten Sinin kanssa kajakoimassa! Sain lahjakortin sinne joululahjaksi familyltä ja oli kyllä ihan hieno kokemus kajakoida menemään mm. oopperatalon vieressä!
Tällä hetkellä au paireilua on jäljellä alle 50 päivää, työpäiviä alle 30. Huhtikuun 4. päivä ja Uusi-Seelanti ei voi tulla yhtään liian aikaisin, mutta varmasti 1,5 kuukauden reissailujen jälkeen ollaan Sinin kanssa kumpikin enemmän kuin valmiita astumaan takaisin äidin ruokapatojen äärelle. Ei sillä etten jo nyt sinne ikävöis ♥

Tuosta reissusta voisinkin kirjoitella sitten lähempänä vähän tarkempaa matkasuunnitelmaa, mutta karkeasti reitti menee näin: Uusi-Seelanti - Australian East Coast - Bali - Kuala Lumpur - Thaimaa - Singapore - Suomi. Uuteen-Seelantiin lähdetään Amerikan vahvistus Haleyn kanssa ja Hannakin siellä kulmilla pyörii samoihin aikoihin, muuten reissaillaan Sinin kanssa kahdestaan. Aika hyvin ollaan saatu suunnitelmat tehtyä yhteisymmärryksessä! Asiaa helpottaa huomattavasti se, että kumpikin ollaan niin suunnitelmallisia ja halutaan kokea ja nähdä mahdollisimman paljon, eikä vaan maata rannalla ja bilettää (niinkuin monet backpackerit tuntuu tekevän). Meidän suurinta hupia viimeiset kolme kuukautta on olleet lauantai-illan (tai minkä vaan illan. Tai aamun.) budjettiriihet :DNyt ei oo mitään sen isompia juttuja tapahtunut, eikä oikeastaan kyllä varmaan ennen lähtöä tapahdukkaan, alkaa olla Sydneyn bucket list koluttu läpi. Tuleva viikonloppu on Hannan viimeinen (nyyh), joten taidetaan käydä dinnerillä ja aamupalalla Hannan toiveiden mukaisesti. Muuten seuraavina viikonloppuina koitetaan nauttia biitsikeleistä ja niistä muutamista must do -pikkujutuista mitä on jäljellä, esim. muutamia markkinoita ja picnicejä.

Tässä nyt vähän tällainen sekalainen kuulumispostaus, mutta sainpahan vihdoin taas kirjoitettua. Mukavaa loppuviikkoa ihmiset!

♥ Elli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti