2016/01/01

2016

Vuosi 2015 oli isojen tapahtumien ja isojen päätösten vuosi: valmistuin lukiosta, pääsin kouluun, muutin tänne. Mikäpä olisikaan siis parempi tapa päättää vuosi kuin kuuluisat Sydneyn ilotulitukset!

Girls ♥
Pidettiin sleepoverit tyttöjen kanssa meillä edellisenä iltana ja pakattiin eväät valmiiksi aamua varten, sillä napattiin jo klo 8 bussi kohti Blue's Pointia. Sieltä on täydelliset näkymät Oopperatalolle ja Harbour bridgelle, ja oltiin kuultu, että hyvien paikkojen takia paikan päällä tulisi olla ajoissa. Saavuttiin perille 9:30, eikä minuuttiakaan liian aikaisin, sillä paikka oli jo täysin telttojen ja aurinkovarjojen peitossa ja saatiinkin suunnilleen viimeinen spotti nurmialueelta. Siitä sitten alkoi vajaan 15 tunnin odotus!

Hyvien eväiden ja aurinkovarjokyhäelmien voimalla jaksettiin istuskella koko päivä paahtavassa auringonpaisteessa puolen Aasian väestön kanssa. Aina se jaksaa 'yllättää' kuinka suuri osa turisteista ja Sydneyn väestöstä ylipäänsä tulee Aasiasta! Luettiin netistä, että Blue's Pointin kapasiteetti oli 12 000 ihmistä, joka tuli täyteen jo alkuillasta...

Pitkin päivää tapahtui aina välillä jotakin pientä, oli lentokonenäytöstä ja joulupukkia veneellä. Yhdeksältä illalla olivat vaatimattomammat koko perheen ilotulitukset ja klo 12 sitten odotus palkittiin! Ja voi miten palkittiinkaan........ huhhuh. Puhuttiinkin, että nyt ei seuraavaan kymmeneen vuoteen tarvi uutta vuotta juhliakaan (Sinin lisäyksenä tosin ehkä sitten 10 vuoden päästä 'joku New York' vois jo tuntua joltakin).

Tämän uuden vuoden tulen kyllä varmasti muistamaan koko loppuelämän! Ilotulitusten jälkeen lähdettiin muutaman muun kanssa suuntaamaan kohti busseja, ja huristeltiinkin sitten suoraan meille, sen verran väsyneitä oltiin kaikki pitkän päivän jälkeen. Juhlistetaan uutta vuotta paremmin sitten nyt lauantaina!Hyvää uutta vuotta 2016 kaikille ♥

♥ Elli


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti