2016/03/28

AUTUMN VIBES

Pari viikkoa vierähtänyt edellisestä kerrasta, ihan hullua kuinka nopeasti viikot on joulun jälkeen sujahdelleet menemään. Virallisesti täällä alkoi syksy jo neljä viikkoa sitten 1.3., mutta oikeastaan vasta pari viikkoa sitten ilma muuttui yhtäkkiä yhdessä yössä syksyiseksi. Yhtenä hetkenä oltiin biitsillä ja toisena vettä sitten satoikin viikon putkeen. Päivä on lyhentynyt jo huomattavasti kummastakin päästä, kun aurinko nousee vasta seitsemän jälkeen ja laskee jo vähän ennen seitsemää illalla. Aamut on pimeyden lisäksi myös paljon viileämpiä, ja monena aamuna on saanut vetää pitkää housua ja villasukkaa jalkaan. On täällä lämpöasteita kuitenkin ollut vielä 20-25, joinakin päivinä enemmänkin, mutta jotenkin ilma ei silti ole enää samalla tavalla lämmin. Mutta en valita yhtään, kyllä sitä kesää jo saatiinkin monen Suomen kesän edestä!!







Oon aina tykännyt syksystä, viime vuosina vielä enemmän, mutta täällä oon tajunnut kuinka tärkeä osa vuotta se vuoden aika mulle on. Nyt vaan tuntuu jotenkin väärältä kun tätä 'syksyä' ei seuraakaan lumi ja joulunodotus vaan kesä Suomessa... Tekis niin paljon mieli ostaa tänne myyntiin tulleita villapaitoja ja kaulahuiveja ja pipoja! No vielä muutama kuukausi..






Parin viikkoa sitten mulla oli alkamassa viimeinen oikea työviikko, tämä sen takia että family lähti grandma'n 80-vuotisjuhlia viettämään etelään. Olinkin yksin kotona viikon verran, tosin perheen uusi au pair muutti meille asumaan puolessa välissä, kun asiat eivät olleet edellisessä perheessä sujuneet ihan suunnitelmien mukaan. Nauroinkin että tämä perhe ei ole animal rescue vaan au pair rescue :D

mukaanhan lähti siis thermomixin lisäksi taas mm. slowcooker, lentopalloverkko, potkulaudat, kajakki, surffilaudat, polkupyörät....


Loman aikana kävin salilla ja joogailemassa ja viimeisellä joka maanantaisella boxingtunnilla, kävin huonetta ja tavaroita roskiin/myyntiin/mukaan -taktiikalla läpi, kävin leffassa Sinin kanssa ja nautin vaan omasta rauhasta. Yks päivä kävin kävelyllä ja kuvailemassa tuossa parinsadan metrin päässä sijaitsevalla purolla (osa postauksen kuvista). Sitten viime torstaina Sinin perhe lähtikin reissuun ja vietin 'maanpaossa' kolme yötä siellä. Host dadin siskon perhe tuli meille yötä ja alkoi kuulostaa siltä että perheen 14-vuotias poika ja 16-vuotias tyttö joutuu molemmat nukkumaan kerrossängyn yläsängyssä tarjouduin lähtemään pois jaloista ja luovuttamaan sängyn viikonlopuksi.

Illan teema oli 'night without Harry Potter :D




Vieteltiin Sinillä Sinin ja Haleyn kanssa pääsiäistä perinteisesti Harry Pottereita katsomalla ja saatiinkin melkein kaikki katsottua! Oon niin onnellinen että ollaan löydetty toisemme ja meille kaikille oli täysin ok viettää toiseksi viimestä viikonloppua Sydneyssä yövaatteissa HP-maratoonia katsellessa ja juomalla teetä litratolkulla :D

Lauantaina käytiin Darling Harbourissa kreikkalaisessa ravintolassa syömässä ja sunnuntaiaamuna host mom haki mut easter egg huntiin kotiin. Eilinen menikin sitten syödessä taukoamatta ja SUPpaillessa, ihana rento familypäivä!


Puolimatkassa mulle tyrkättiin kyytiläinen mukaan ♥

piti kokeilla joogajuttuja laudalla :D innostin myös host dadin 14v siskonpojan kokeilemaan mukana!

Tänään käytiin brunssilla/lounaalla viimeistä kertaa Manlyn ruotsalaisessa Fika-kahvilassa. Tosi paljon ollut viimeaikoina vaan tällaisia 'viimeistä kertaa' juttuja, vaikka eipä sitä siltikään oikein käsitä että ne oikeasti on viimeisiä kertoja.



Muutamia juttuja vielä hoidettavana tässä ennen lähtöä tämän viikon aikana, esim. pankkitilin sulkeminen ja kaikenlaisten lippulappusten printtailua ja unohtuneiden tavaroiden ostelua. Ihan käsittämätöntä että tämä elämänvaihe, joka on ollut mun arkipäivää melkein 8 kuukautta on kohta ohi. Onneksi on paljon mukavia juttuja edessä!

Koitan saada tässä vielä ainakin tarkempaa reissusuunnitelmaa postattua ennen lähtöä!

♥ Elli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti